Carrière maken met innovatie en technologie

Werken bij InnoMax betekent geheid carrière maken. Want niet alleen op het gebied van duurzaamheid worden we als adviesbureau steeds vaker ingeschakeld, het is ook de innovatie. Zo zitten we middenin de vraag naar innovatieve oplossingen en zijn we constant op zoek naar meer technologische kennis. Frisse koppen die ons team willen versterken, die enthousiast zijn en een duidelijk doel voor ogen hebben. Carrière maken binnen de wereld van Milieu en Recycling Technologie, de branche leren kennen en binnen no-time heb je een gigantisch netwerk opgebouwd. Dat is het leuke, interessante én inspirerende aan werken bij InnoMax.

Nieuwe kijk op afvalverwerking

Binnen ons ingenieursbureau groeien we naar een team van ervaren adviseurs die een passie delen voor alles wat met afval en reststoffen te maken heeft. En precies die passie, puur gebaseerd op kennis, ervaring en vooral de behoefte in de wereld brengen we over in ons advies. Heel concreet advies waarmee we bedrijven helpen naar een nieuwe kijk op het verwerken van afval. Wij doelen op verbetering, bewustwording, duurzamer én goedkoper. Feit is dat we afvalstoffen door recycling en upcycling te optimaliseren omzetten in grondstoffen. Kijk, dan wordt het interessant!

Milieu, recycling, duurzaamheid en circulariteit

Feit is automatisch ook dat we niets meer in de verbrandingsoven willen zien verdwijnen. Juist daarom focussen wij ons als specialisten in milieu, recycling en duurzaamheid op circulariteit. Het liefst 100% en dan wordt het nóg interessanter, want we bereiken een nieuw niveau op het gebied van afval. InnoMax laat zien dat we met slimme oplossingen een hoofdpijndossier als ‘afvalbeleid’ kunnen omzetten in ‘een goed gevoel’. Dat is waar wij in 2022 volledig op los gaan voor onze opdrachtgevers. Zo geven wij advies door heel Nederland aan recyclingbedrijven, de industriesector, gemeentes, zorginstellingen en grote levensmiddelenfabrikanten.

Carrière met pit

Lijkt het jou leuk om je te gaan begeven op verduurzamen en circulariteit en heb je een studie afgerond? Is jouw carrière toe aan een beetje pit? Wil je gewoon eens praten met onze adviseurs hoe zij hun dag beleven en bij welke klanten zij over de vloer komen? Best heel erg interessant! Rechts vind je onze actuele vacatures, maar heb je een andere achtergrond en wil je switchen? Ook dan maken we heel graag kennis met jou. Contact opnemen met Cees, Luuk of Willy kan via info@innomax.nl en vertel ons in het kort wie je bent.

HOME

Vacature Junior Adviseur

vacature junior adviseur

Vacature Medior Adviseur

vacature medior adviseur

Vacature Technisch Tekenaar

vacature technisch tekenaar engineer