Omdat het vaak beter én duurzamer kan

InnoMax is een ingenieursbureau met ervaren adviseurs op het gebied van milieu, recycling, duurzaamheid en circulariteit. Allemaal delen we een passie voor alles wat met het verwerken van afval en reststoffen te maken heeft. Met een concreet advies helpen we bedrijven naar een volgend niveau. Bewustwording en een nieuwe kijk op het verwerken van afval dankzij innovatieve technieken. Vaak kan dat namelijk stukken beter én duurzamer en daar vertellen we graag onze ervaring over.

Een goed gevoel

Afvalstoffen worden grondstoffen door recycling en upcycling te optimaliseren. Alles wat wij nog de verbrandingsoven in zien verdwijnen doet ons pijn. Daarom bedenken we slimme oplossingen om een hoofdpijndossier als ‘afvalbeleid’ om te zetten in ‘een goed gevoel’.

Concrete resultaten behalen

Werken in de recyclingbranche vraagt om een hands-on benadering, want alleen daarmee kunnen we concrete resultaten behalen. Door heel Nederland bezoeken we klanten op locatie, waar we samen bespreken wat de mogelijkheden zijn. Dat begint met een gewenste richting en van daar uit kunnen wij vanuit InnoMax een advies geven. We begeleiden, informeren en beantwoorden vragen. Ook laten we zien hoe de markt zich ontwikkeld heeft en hoe de markt zich gaat ontwikkelen. Waar moet je rekening mee houden op het gebied van verduurzamen en circulair zijn?

Advies in begrijpbare taal

Onze opdrachtgevers variëren van recyclingbedrijven en industrie tot gemeentes, zorginstellingen en grote levensmiddelenfabrikanten. Met ons team van adviseurs geven we advies in begrijpbare taal aan bedrijven die stappen willen nemen richting een duurzamere bedrijfsvoering.

Join our team

Wil jij werken in de recyclingbranche waar de innovaties je om de oren vliegen? Join our team! InnoMax groeit doordat veel sectoren willen verduurzamen. Laat ons jou vertellen hoe jij daarin mee zou kunnen groeien. Momenteel hebben we een vacature Medior Adviseur op het gebied van Milieu Recycling & Duurzaamheid. Ben je benieuwd? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan persoonlijk of via het online contactformulier.

Cees Duijn

Senior Adviseur Duurzaamheid & Circulariteit

Cees Duijn InnoMax

Luuk Schiks

Projectmanager Milieu & Recycling Technologie

Luuk

Mitchell Kloeze

Project Engineer & Adviseur Recycling Technologie

Mitchell Kloeze InnoMax

Willy Klaassen

Officemanager & Project Support

Willy werkt bij InnoMax

Thomas van der Zon

Junior Adviseur Sustainability

Thomas

Projecten & Referenties