erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

Trots op titel Erkend leerbedrijf

Begin oktober kreeg InnoMax de titel Erkend leerbedrijf officieel toegekend en daar zijn we meer dan trots op. Niet alleen willen we kennismaken met de nieuwe generatie, ook willen we laten zien met welke technieken nu en we de komende jaren het verschil gaan maken. Daar moet je echt de praktijk voor in. Duurzaamheid en circulariteit worden als maar belangrijker in een wereld die vraagt om alternatieven voor alles wat vroeger normaal was. Denk aan een alternatief voor verbranden, een alternatief voor fossiele brandstoffen, zoveel mogelijk materialen recyclen en zelfs upcyclen. Bij InnoMax houden we wel van een uitdaging.

Ga mee met InnoMax on Tour

In dat kader stellen wij ons open voor iedereen die wil kennismaken met ons bedrijf. Studeer je milieukunde of wil jij je specialiseren in de wereld van grondstoffen of de handel? Bij InnoMax leer je naast inspirerende theorie ook nog eens alles in de praktijk. Wel eens gehoord van InnoMax on Tour? Regelmatig gaan we op bezoek bij onze klanten of maken we een reportage over een nieuwe techniek. Constant in beweging zijn we en dat past ook perfect bij de snelheid van onze branche.

Nieuwe generatie beweegt richting duurzaam denken en doen

Erkend leerbedrijf is een titel om trots op te zijn, zeker nu we zien dat ook de nieuwe generatie zich steeds meer beweegt richting duurzaam denken en doen. Doelstellingen als ‘100% Circulair zijn’ die we voorheen alleen bij de grote multinationals op de to do list zagen staan, zijn upcoming in het MKB. Iedereen wil er iets mee en moet er op den duur ook iets mee. Daar helpt InnoMax bij.

Vakmensen opleiden

Bedrijven willen niet voor verrassingen komen te staan en zoeken naar transparantie en begeleiding. Eerlijk advies over het maken van de juiste keuzes, moet je investeren in circulaire processen, zo ja wanneer en hoe doe je dat? Bij InnoMax werken professionals die organisaties op weg helpen, strategisch advies geven richting de toekomst of concreet een oplossing bieden bij een complex vraagstuk. Wij werken met vakmensen en die leiden we dan ook het liefst zelf op.

Extra bereik als Erkend leerbedrijf

Met de extra bevestiging van een Erkend leerbedrijf weten we zeker dat we een nog groter bereik kunnen krijgen bij studenten en mensen die willen switchen van beroep. Maak kennis met de bijzonder energieke wereld waarbinnen wij ons als specialisten in duurzaamheid en circulariteit begeven. Continu zijn wij op zoek naar nieuwe mensen die dezelfde denkwijze hebben om echte stappen te maken en resultaat te behalen voor een duurzame toekomst.

Leren in de praktijk

Naast je studie of opleiding in de richting milieu, duurzaamheid of grondstoffen kun je bij InnoMax alles leren in de praktijk. Door de krachtige bundeling van kennis en technieken leer je niet alleen veel, maar kom je ook op de meest verrassende plekken. Er is ruimte voor eigen ontwikkeling, doorleren, werken naast je studie en zelfs zicht op een vaste baan met gigantisch veel mogelijkheden in de toekomst. Vraag meer informatie aan bij Maja van den Handel als het jou leuk lijkt om kennis te maken met ons adviesbureau InnoMax in Velsen-Noord.