Tommy Wösten

Een duurzame reis

Op avontuur als Adviseur Duurzaamheid & Circulariteit

Met plezier geven wij het woord aan Tommy Wösten. Sinds enkele maanden is Tommy actief aan de slag als Adviseur Duurzaamheid & Circulariteit: Mijn Eerste Avontuur bij InnoMax en Blue2Green: een Duurzame Reis”

Wat een geweldige eerste periode heb ik sinds ik op 1 november ben begonnen bij InnoMax en Blue2Green Medical Waste Recycling Solutions. Mijn dagen zijn gevuld met gave projecten en duurzame initiatieven die mijn passie voor een groenere toekomst weerspiegelen. Deze eerste periode was een impactvolle reis, waarbij ik elke dag word uitgedaagd, geïnspireerd ben door het werk dat we doen en ik prettig samenwerk met toegewijde collega’s die gepassioneerd zijn over duurzaamheid en circulariteit.

Tommy Wösten

Helpen verduurzamen

Als Adviseur Duurzaamheid & Circulariteit ben ik dagelijks bezig organisaties te helpen verduurzamen en stappen te zetten richting een circulaire economie. Dit door onder andere het doen van afvalscans en zoeken naar partners in de zorg die willen aansluiten bij het Blue2Green project. Eén van de hoogtepunten was de deelname aan de Vakbeurs Recycling waarbij we de kans hadden ons Blue2Green project te delen en in contact te komen met potentiële partners en gelijkgestemde professionals.

Green Deal Samen werken aan duurzame zorg

Een ander hoogtepunt was mijn aanwezigheid bij het Congres MVO, waar ik de kans kreeg om te leren van inspirerende innovators op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast ben ik druk bezig geweest met de aanvraag voor toelating aan de Green Deal Samen werken aan duurzame zorg. Sinds 10 januari dit jaar zijn we dan ook succesvol aangesloten bij dit duurzame initiatief.

Green Deal Samen werken aan duurzame zorg

Project UPV-textielconcept

Ook een project waar ik met veel plezier aan heb gewerkt, is het verder uitrollen van het UPV-textielconcept. Dit innovatieve initiatief laat zien hoe we creatieve oplossingen kunnen vinden voor het hergebruik van textiel, waardoor we een circulaire economie bevorderen.

Ik kijk ernaar uit om nog vele avonturen te beleven en samen met het geweldige team van InnoMax en Blue2Green een blijvende impact te hebben op onze planeet.

Heeft jouw organisatie of afdeling ook hulp nodig met duurzaamheidsvraagstukken? Laten we dan kennismaken. Mail voor een afspraak of bel naar het kantoor van InnoMax in Velsen-Noord.

vakbeurs recycling 2023

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7153361553721872385