logo sterkste schakel kennemerland 2022

Genomineerd voor Sterkste Schakel

InnoMax is genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing Kennemerland 2022

De Sterkste Schakel Verkiezing Kennemerland is een regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. Jaarlijks wordt de verkiezing georganiseerd door de Sterkste Schakel Kring samen met het regionale zakenmagazine Rijnstreek-Kennemerland Business. Dit jaar is InnoMax genomineerd voor de Sterkste Schakel.

logo sterkste schakel kennemerland 2022

Regio Kennemerland

Deze verkiezing is bedoeld voor ondernemingen in de regio Kennemerland, waar bedrijven in en rond Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, IJmuiden en Beverwijk aan mee kunnen doen. In 2022 voor de tweede keer gehouden en inmiddels heeft de happening de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Vooral doordat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de eigen regio.

Teken van erkenning

Cees Duijn: “Vanzelfsprekend zijn we hartstikke trots op de nominatie van InnoMax. Naast een teken van erkenning betekent dit voor ons dat we doelgericht en effectief bouwen aan een goed en stabiel zakelijk netwerk. Daar steken we heel graag tijd en energie in en dan is het extra leuk als je de waardering terugziet in deze nominatie.”

Finale in najaar 2022

Er zal gestreden gaan worden in de sectoren Detailhandel, Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Toerisme, Horeca, Recreatie en Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten worden per sector de finalisten geselecteerd. Een uit oud winnaars bestaande jury zal de sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar kiezen. In het najaar van 2022 is de finale die gehouden wordt op een locatie in de regio die nog bekend wordt gemaakt.

In mei barst de strijd los en kunnen we de deelnemende bedrijven aan de Sterkste Schakel Kennemerland 2022 online volgen richting de eindstreep.