gratis afvalscan ijmond

Bedrijven in IJmond kunnen flink profiteren van gratis afvalscan

Samenwerking InnoMax en vereniging GreenBiz IJmond helpt bedrijven verduurzamen

greenbiz

Voor het eind van het jaar willen InnoMax en GreenBiz bedrijven een aanbod doen om te verduurzamen. Met het maatwerkadviestraject “Upcycle Your Waste” kun je als bedrijf een subsidie krijgen om een afvalscan te laten uitvoeren door InnoMax. Het voordeel voor bedrijven? Inzichtelijk krijgen waar je op kunt verbeteren als het gaat om afvalverwerking en hergebruik.

Als Adviseurs in de Duurzaamheid en Circulariteit is het optimaliseren van recycling dagelijkse kost. Voor jou wellicht niet en daarom maken wij het makkelijker om een paar duurzame stappen te nemen. In de IJmond kregen we veel positieve reacties op het traject “Upcycle Your Waste” want de teller staat op 225 bedrijven die een afvalscan laten uitvoeren. Tijdens de afvalscan wordt gekeken naar de kansen op het gebied van rest- en afvalstoffenreductie en hergebruik waar mogelijk.

Wij, InnoMax uit Velsen-Noord, zijn door GreenBiz aangesteld om voor 10 bedrijven een slimme afvalscan uit te voeren. Normaal gesproken kost een maatwerktraject met afvalscan geld, maar niet voor deze 10 bedrijven. Want melden zij zich voor eind 2022 aan, dan krijgen deze bedrijven een subsidie van € 2500 ex btw. Dit bedrag is kostendekkend en biedt ook jouw bedrijf de kans om duurzame stappen te nemen in je afvalbeleid. Gratis advies dus om te verduurzamen met een uitgebreide scan én rapportage, wil jij dat ook?

Deze bedrijventerreinen in de IJmond komen in aanmerking voor de gratis afvalscan

Is jouw bedrijf gevestigd op één van deze bedrijventerreinen in de IJmond, laat dan je gegevens achter en wij voorzien je van alle informatie om de subsidie te verkrijgen:

  • BBD, Beverwijk
  • I, II, III, IV, V, Velsen-Noord
  • Havengebied, IJmuiden
  • Broekerwerf, Velserbroek
  • Molenwerf, Uitgeest
  • De Trompet, Heemskerk
  • De Houtwegen, Heemskerk

Nu aanmelden voor subsidie gratis afvalscan

Aanmelden voor subsidie kan tot 31 december 2022. Wanneer de eerste 10 bedrijven zich hebben aangemeld voor subsidie, kunnen we van start. Je krijgt tijdig alle informatie die je nodig hebt voor het laten uitvoeren van de gratis afvalscan in 2023.

Jouw subsidie veilig stellen

Voor een snelle afhandeling en het veilig stellen van jouw subsidie kun je persoonlijk contact opnemen met

Cees Duijn » 06-53314309 » cees@innomax.nl

Mitchell Kloeze » 06-19415619 » mitchell@kloeze.nl

gratis afvalscan ijmond