100% elektrisch rijden InnoMax BV

Nieuwe generatie. Join our team!

InnoMax

Bij de nieuwe generatie medewerkers hoort de nieuwe generatie auto’s. Natuurlijk rijden wij als Milieu en Recycling adviseurs 100% elektrisch. Leuk om te weten, door de ontwikkelingen rondom duurzaamheid groeit InnoMax en daarom zoeken wij nieuwe mensen in ons team!

Heb jij feeling met Milieu en Recycling Technologie? Wil jij je vastbijten in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Duurzaamheid? Ben jij overtuigend, gedreven en wil je altijd leren?

InnoMax biedt jou de mogelijkheid om te starten als Stagiair of Adviseur in een wereld vol innovatie. Wij zoeken enthousiaste mensen die zich de nieuwste Milieu en Recycling Technologie eigen willen maken. Deze kennis overdragen naar ons netwerk. Ons netwerk uit willen breiden en zichzelf daarmee ook verder ontwikkelen.

Ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Join our team! Cees Duijn wil je graag vertellen welke kansen hij ziet voor jou als nieuwe generatie in de branche. Heb je meer ervaring, ook dan ligt de wereld aan je voeten.

Neem contact met ons op, telefonisch of per mail. Volg ons op LinkedIn.

Bij InnoMax gaan we 100% elektrisch op pad en laten we je zien wat de kracht is van innovatieve technologie en duurzaamheid. Dit is onze toekomst.