Geregistreerd adviseur MVO

Als innovatief adviesbureau volgen we vanuit InnoMax BV de ontwikkelingen op het gebied van MVO op de voet. We dragen MVO zo breed mogelijk uit, we helpen bedrijven bij hun MVO strategie en sluiten aan bij groepen die bijdragen aan de MVO ontwikkeling met duurzame initiatieven.

Stichting MVO-Register

Stichting MVO-Register en de daarbij aangesloten adviesbedrijven hebben een gemeenschappelijk doel: het stimuleren van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij bedrijven. De geregistreerde adviseurs adviseren bedrijven omtrent MVO strategie en implementatie, certificatie en verslaglegging. 

InnoMax BV geregistreerd adviseur

InnoMax BV mag zich nu ook geregistreerd adviseur noemen is als adviesbureau getraind in de tooling van het MVO-Register.

Overzicht in MVO

Het MVO-Register helpt bedrijven hun MVO programma te structureren en hier verslag over te doen. Tegelijkertijd kunnen bedrijven via het MVO-Register hun MVO prestaties tonen en kunnen stakeholders transparant en overzichtelijk zien wat die prestaties zijn. Inmiddels hebben zich hier meer dan 1800 bedrijven uit het MKB bij aangesloten.

De Stichting MVO Register introduceert nu een nieuw instrument om de partijen en verschillende MVO initiatieven niet alleen te verenigen in een transparant overzicht, maar wil op deze manier MVO en duurzaam beleid ook toegankelijk en aantrekkelijk maken voor het MKB: TIM (Transparantie Impact Management). Bron: MVO-register