logo AEB Amsterdam

Testimonial AEB

Logo AEB

We zien echt een verhoging van de opbrengst en de beschikbaarheid

Bas van den Ban, Plantmanager Scheidingsinstallatie bij AEB Amsterdam

“Al jaren is InnoMax betrokken bij de ontwikkeling, aanbesteding en realisatie van de scheidingsinstallatie (SI) bij AEB. In 2015 begon onze samenwerking. Adviseur Cees Duijn kent onze organisatie inmiddels goed en adviseert ons op het gebied van innovatie en optimalisatie.

InnoMax doet de basic engineering van verschillende optimalisatieprojecten om de SI beter te laten renderen. Dan moet je denken aan het verhogen van de recovery (opbrengst) en het verbeteren van de purity (reinheid) van alle post consumer verpakkingen.

InnoMax levert, samen met zusterbedrijf Du-Con Trade, een aanzienlijke bijdrage aan de optimalisatieslag die we continu doormaken. Dit doen ze door de ondersteuning in verbeterprojecten en, in dit geval, ook de spoedlevering van installatiedelen en spareparts.

De samenwerking met InnoMax, Du-Con Trade en AEB houdt stand door de constante interactie. AEB vraagt specifieke optimalisaties, InnoMax en Du-Con Trade geven adviezen en begeleiden de projectrealisatie namens AEB. De chemie tussen de partijen zit hem in de constante uitdaging waarbij we elkaar prikkelen om slimme ideeën te bedenken, door te rekenen en uit te voeren. Er ligt nog een prachtige toekomst voor ons.”