huis ter duin sterkste schakel uitreiking

Uitreiking Sterkste Schakel Kennemerland 2022 in Huis ter Duin

huis ter duin sterkste schakel uitreiking

Organisatie kiest Huis ter Duin voor de uitreiking van de Sterkste Schakel Kennemerland 2022

Wegens grote belangstelling heeft de organisatie van De Sterkste Schakel Verkiezing Kennemerland een nieuwe locatie bekend gemaakt. De uitreiking van de prijs wordt gehouden in het stijlvolle Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Bestelde kaarten blijven gewoon geldig. Alleen is het zaak om de locatie aan te passen in uw agenda » plan uw route.

InnoMax is genomineerd voor de Sterkste Schakel in de regio Kennemerland en dingt mee naar een podiumplek. Wilt u de uitreiking bijwonen op vrijdag 25 november a.s. in Huis ter Duin? Bestel dan tijdig uw kaarten via deze link. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nominatie InnoMax regio Kennemerland

De eerder bekendgemaakte locatie (het BUKO/Telstar stadion in Velsen-Noord) komt hiermee te vervallen. Huis ter Duin heeft meer mogelijkheden om het evenement tot in de puntjes te verzorgen. Tijdens de feestelijke avond zullen ondernemingen uit de regio Kennemerland, zoals Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, IJmuiden en Beverwijk die genomineerd zijn horen of zij in de prijzen vallen. Afgelopen periode zijn alle deelnemende ondernemingen vakkundig gescreend door de jury en hebben vertegenwoordigers van elk bedrijf een pitch gehouden. Cees Duijn nam dit optreden voor zijn rekening namens InnoMax met een interessant betoog over het nieuwe label Blue2Green.

logo sterkste schakel kennemerland 2022

Over Blue2Green

Blue2Green biedt een innovatieve oplossing om medisch duurzaam te verwerken en niet langer te verbranden. Duurzaam verwerken betekent recyclen en afval omzetten in nieuwe grondstoffen. Hiermee laat InnoMax in samenwerking met zusterbedrijf Du-Con Trade en partners Ecosteryl, Less2Care en Vinylrecycling.com een circulaire oplossing zien om de zorgsector te verduurzamen.

blue2green