vacature junior adviseur

Vacature Junior Adviseur

Vacature Junior Adviseur Milieu, Recycling & Duurzaamheid

32-40 uur per week │ download vacature (PDF)

Alles draait om verduurzaming, maar dat hoeven wij jou niet te vertellen. Wil jij bijdragen aan duurzamere bedrijfsstrategieën en meedenken met opdrachtgevers hoe zij binnen de vaste kaders toch milieuwinst kunnen behalen? Sta jij open voor een kennismaking met een gigantisch breed netwerk in de recyclingbranche, ook internationaal? Ben je gedreven, assertief en zie jij het voor je om de meest ambitieuze plannen van bedrijven te vertalen naar échte resultaten? Solliciteer dan op de vacature Junior Adviseur Milieu, Recycling & Duurzaamheid en wie weet werk jij binnenkort bij InnoMax in Velsen-Noord.

Iets meer over InnoMax

InnoMax is een ingenieursbureau met ervaren adviseurs die een passie delen voor alles wat met afval en reststoffen te maken heeft. We zorgen ervoor dat we met een concreet advies bedrijven helpen naar een nieuwe kijk op het verwerken van afval. Vaak kan dat namelijk stukken beter én duurzamer en daar geven we advies over. Afvalstoffen worden grondstoffen door recycling en upcycling te optimaliseren. Alles wat wij nog de verbrandingsoven in zien verdwijnen doet ons pijn. Daarom bedenken we slimme oplossingen om een hoofdpijndossier als ‘afvalbeleid’ om te zetten in ‘een goed gevoel’.

Binnen de recyclingbranche is een hands-on benadering onmisbaar voor concrete resultaten. Daardoor komen we in heel Nederland bij klanten op locatie en bekijken samen wat de gewenste richting is en waar wij vanuit InnoMax bij kunnen adviseren. Onze opdrachtgevers variëren van recyclingbedrijven en industrie tot gemeentes, zorginstellingen en grote levensmiddelenfabrikanten.

Wij geven advies aan bedrijven

Naast de afvalstoffenplannen die we maken geven we advies aan bedrijven over duurzaamheid, circulariteit, recyclingpercentages en CO2-reductie. Juist doordat bedrijven er iets mee moeten en er ook iets mee willen, zitten we aan tafel als gesprekspartner. Vraagstukken over verduurzamen, als bedrijf je verantwoording nemen, juist minder betalen in plaats van meer en dat goede gevoel zien te krijgen. Daar ligt de expertise van adviseurs van InnoMax. Wij richten ons op de gehele keten, vanaf het ontstaan, de inzameling, recycling en hergebruik van rest- en afvalstromen. Op onze website geven we tekst en uitleg over onze resultaatgerichte aanpak.

Vraag naar gespecialiseerde adviseurs groeit

Doordat de wereld toe is aan een duurzamere benadering van bedrijfsprocessen groeit de vraag naar gespecialiseerde adviseurs binnen InnoMax. Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen, hun ideeën en deze omzetten in een tastbaar advies. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. 

Ben jij de Junior Adviseur die past bij InnoMax?

Als Junior Adviseur pas je bij InnoMax als je enthousiast, zelfstandig en gedreven bent. Ongeacht je ervaring heb je een sterke persoonlijkheid en ben je in staat mensen te overtuigen, te motiveren en te enthousiasmeren. Je denkt mee en toont initiatief. Onze opdrachtgevers zet jij centraal, je geeft goed en betrouwbaar advies en kunt dit onderbouwen. Voor de vacature Junior Adviseur Milieu, Recycling en Duurzaamheid zoeken wij een collega met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je houdt van een afwisselende baan waarin je het beste uit jezelf weet te halen. Je werkt op kantoor, maar zult ook vaak onderweg zijn binnen (vooralsnog) Nederland.  

Jouw werkzaamheden als beginnend adviseur

Samen met het InnoMax team breng je een inhoudelijk goed onderbouwd advies uit aan opdrachtgevers op het gebied van milieu, recycling en duurzaamheid. Bedrijven die willen verduurzamen schakelen ons in om hen te begeleiden. Dat doen we als team van adviseurs waar jij een belangrijke schakel in bent. Jouw werkzaamheden als beginnend adviseur worden altijd getoetst door je collega’s. Zo leer je, zo ontwikkel jij jezelf en krijg je zicht op het grotere plaatje. Die eigen ontwikkeling is een must binnen onze organisatie en dat moet je ook leuk vinden. Als Junior Adviseur kun je stappen maken binnen InnoMax, verder groeien in specialismen, je netwerk uitbouwen en klantcontacten onderhouden. Ook ga jij je het beheren en beheersen van projecten eigen maken en krijg je al doende steeds meer financieel en commercieel inzicht.

Wat vragen we?

 • HBO werk- en denkniveau
 • Afgeronde opleiding, bijvoorbeeld in de richting Milieukunde
 • Affiniteit met milieu, recycling en duurzaamheid
 • Communicatief sterk en in oplossingen denkend
 • Verantwoordelijkheid, ambitie en betrokkenheid
 • Rijbewijs B

Wat bieden we?

 • Fulltime baan met pit én toekomst
 • Groeiend team van adviseurs dat elkaar versterkt
 • Startsalaris van € 3.250,- bruto per maand o.b.v. fulltime (40 uur)
 • Flexibel werken op kantoor, onderweg en eventueel ook vanuit huis
 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng
 • Persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden

Solliciteren op de vacature Junior Adviseur

Ben jij iemand die kansen wil pakken en lijkt het jou leuk om te werken in de recyclingbranche? Solliciteren op de vacature Junior Adviseur Milieu, Recycling en Duurzaamheid kan eenvoudig per email. Stuur een up-to-date CV mee zodat we alvast een indruk krijgen van jou en je achtergrond. Ook als je nog vragen hebt naar aanleiding van deze vacature beantwoorden we die natuurlijk graag. De heer Cees Duijn is contactpersoon voor deze vacature en bereikbaar via info@innomax.nl.

vacature junior adviseur
 • Alle sollicitaties met bijlagen worden vertrouwelijk behandeld.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
LinkedIN InnoMax