vacature medior adviseur

Vacature Medior Adviseur

Vacature Medior Adviseur Milieu, Recycling & Duurzaamheid

32-40 uur per week | flexibel | download vacature in PDF

Elke dag maken we de wereld een beetje duurzamer door bedrijfsstrategieën bij te sturen en adviseren we organisaties in alle sectoren. Onze doelgroep breidt zich snel uit. Van zorg tot industrie, wat duurzaamheid betreft zullen we allemaal een tandje bij moeten zetten. Dat vertellen wij onze klanten ook. Wij zijn InnoMax. Onze innovatieve ideeën vullen we aan met een concrete aanpak, we gaan altijd tot het uiterste en zetten maximaal in op grondstoffenhergebruik. Nu zoeken wij extra power in ons team van adviseurs. Voel jij aan wat wij bedoelen en heb je enkele jaren werkervaring? Solliciteer dan op de vacature Medior Adviseur Milieu, Recycling & Duurzaamheid. Wie weet gaan we snel kennismaken bij ons op kantoor in Velsen-Noord.

Word adviseur in duurzaamheid

Zet een volgende stap in jouw carrière en word adviseur in duurzaamheid. Doordat de wereld toe is aan een duurzamere benadering van bedrijfsprocessen groeit de vraag naar gespecialiseerde adviseurs binnen InnoMax. Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen, hun ideeën en deze omzetten in een tastbaar advies. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk en dat biedt kansen. Voor ons en voor jou.

Jij geeft advies aan bedrijven

Door jouw ervaring in een vergelijkbare omgeving ben je in staat om zelfstandig advies te gaan geven. Binnen InnoMax kun je natuurlijk altijd rekenen op je collega’s met wie je samen afvalstoffenplannen maakt. Populaire items als duurzaamheid, circulariteit, recyclingpercentages en CO2-reductie weet jij toe te spitsen op de klant. Aan tafel en online ben jij het eerste aanspreekpunt voor bedrijven die stappen willen maken. Vraagstukken over verduurzamen vertaal je in een heldere uitleg en daarmee creëer je betrokkenheid vanuit jouw rol als Medior Adviseur.

Dankzij de ervaring van InnoMax in de recyclingbranche zijn we als klein bedrijf een grote speler en richten we ons op de gehele keten. Vanaf het ontstaan, de inzameling, recycling en hergebruik van rest- en afvalstromen. Op onze website geven we tekst en uitleg over onze resultaatgerichte aanpak.

Wanneer hebben wij een match?

Stel, jij hebt interesse in de vacature Medior Adviseur bij InnoMax. In deze baan ben je op je best als je een paar jaar werkervaring hebt, omdat je zelfstandig aan het werk gaat. Enthousiasme, gedrevenheid en een groot verantwoordelijkheidsgevoel zijn van die standaardbegrippen, maar passen perfect bij de drive van ons team. Belangrijk vinden wij dat jij je verder kunt ontwikkelen, maar wel jezelf bent. Wanneer dit plaatje klopt hebben wij een match en bieden wij je graag een baan met toekomst. En we kunnen je vertellen, binnen onze branche ligt de wereld aan je voeten.

Jouw werkzaamheden als Medior Adviseur

Net als het werkveld is jouw werkplek flexibel. Je start je dag op kantoor, vanuit huis of stapt direct in de auto naar een klant. Rijden doen we elektrisch. Samen met je collega’s overleg je over klantvragen of nieuwe oplossingen op het gebied van Milieu en Recyclingtechniek. Plannen opstellen, research en klantbezoeken zijn belangrijke werkzaamheden als Medior Adviseur. Ook voer je gesprekken op alle niveaus en breng je verslag uit aan de hand van rapportages. Nieuws uit de branche houd je bij en eigen creatieve input voor nieuw op te zetten projecten wordt bij InnoMax ontzettend op prijs gesteld. Samenwerken vinden we leuk en nuttig. Zelfstandig werken is nodig om de focus volledig te kunnen leggen op jouw stukje in het grotere geheel. Voor de vacature Medior Adviseur Milieu, Recycling en Duurzaamheid zoeken wij een collega die van afwisselend werk houdt en het beste uit zichzelf wil halen.

Wat vragen we?

 • Afgeronde HBO opleiding Milieukunde (Bachelor)
 • Werkervaring in de recyclingbranche
 • Affiniteit met milieu(kunde), recycling en duurzaamheid
 • Oprechte betrokkenheid
 • Overtuigend en positief ingesteld
 • Fijne collega
 • Rijbewijs B

Wat bieden we?

 • Fulltime baan met pit én toekomst
 • Groeiend team van adviseurs dat elkaar versterkt
 • Salarisindicatie € 3150 tot € 3500 bruto per maand o.b.v. fulltime (40 uur)
 • Bepaling salaris in overleg en afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring
 • Flexibel werken op kantoor, onderweg en eventueel ook vanuit huis
 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng
 • Persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden

Solliciteren op de vacature Medior Adviseur

Wil jij die volgende stap maken? Dan biedt InnoMax jou de kans om je verder te ontwikkelen in de recyclingbranche. Solliciteren op de vacature Medior Adviseur Milieu, Recycling en Duurzaamheid kan eenvoudig per email. Stuur een up-to-date CV mee zodat we alvast een indruk krijgen van jou en je ervaring. Heb je vragen, dan kun je ons altijd mailen of bellen. De heer Cees Duijn is contactpersoon voor deze vacature en bereikbaar via info@innomax.nl.

 • Alle sollicitaties met bijlagen worden vertrouwelijk behandeld.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Iets meer over InnoMax

Bij InnoMax werken adviseurs die een passie delen voor alles wat met afval en reststoffen te maken heeft. We zorgen ervoor dat we met een concreet advies bedrijven helpen naar een nieuwe kijk op het verwerken van afval. Vaak kan dat namelijk stukken beter én duurzamer en daar geven we advies over.
Wanneer we vertellen dat afvalstoffen grondstoffen worden door recycling en upcycling te optimaliseren, hebben we direct de aandacht. Alles wat wij nog de verbrandingsoven in zien verdwijnen doet ons pijn. Daarom bedenken we slimme oplossingen om een hoofdpijndossier als ‘afvalbeleid’ om te zetten in ‘een goed gevoel’.
Binnen de recyclingbranche is een hands-on benadering onmisbaar voor concrete resultaten. Daardoor komen we in heel Nederland bij klanten op locatie en bekijken we samen wat de gewenste richting is en waarbij wij vanuit InnoMax kunnen ondersteunen. Onze opdrachtgevers variëren van recyclingbedrijven en industrie tot gemeentes, zorginstellingen en grote levensmiddelenfabrikanten.
LinkedIN InnoMax