Benelux Enterprise Awards

InnoMax sleept Benelux Enterprise Award in de wacht

Benelux Enterprise Award – De winnaars van de Benelux Enterprise Awards 2020 zijn bekend gemaakt door EU Business News Magazine. En daar staan we dan in het Overzicht Award winnaars onder de i van InnoMax. Hebben we hard voor gewerkt en zijn we dan ook best trots op.

Ondanks alle onzekerheden die 2020 kenmerken zijn er bedrijven in de Benelux (en zelfs daarbuiten) die doorgaan en alternatieve manieren vinden om succes te behalen. Het betreden van nieuwe markten, inspelen op nieuwe technologie, dit jaar staat in het teken van verandering en veerkracht. Ter motivatie konden bedrijven ook in 2020 in aanmerking komen voor de Benelux Enterprise Award.

Het mooie is dat we vanuit InnoMax BV die veerkracht hebben kunnen laten zien door te blijven innoveren. We houden onze focus op het optimaal inzetten van recyclingtechnieken en adviseren organisaties op het gebied van afvalmanagement en maximaal hergebruik.

De Benelux Enterprise Award die we uitgereikt hebben gekregen van EU Business News is voor InnoMax BV de kers op de taart. We zijn blij om te zien dat we met een grote groep bedrijven enthousiast blijven ondernemen en bijdragen aan een economie die juist nu extra power kan gebruiken.

In de Online Publicatie van EU Business News Magazine wordt toelichting gegeven op de werkmethoden van de “best of the best”. InnoMax BV staat op pagina 16 vermeld.

Deze publicatie is ook via download PDF beschikbaar.

Benelux Enterprise Awards 2020
EU Business News publicatie Benelux Enterprise Awards 2020