Werk mee aan een circulaire toekomst

Vacature Project Engineer

32-40 uur per week | onsite | hybride

DEZE VACATURE STAAT BINNENKORT ONLINE

kennis

Onze kernwaarden

Bij InnoMax streven we ernaar om verandering teweeg te brengen door middel van strategische adviesdiensten op het gebied van duurzaamheid, recycling en circulaire economie. Onze focus ligt op het begeleiden van organisaties om duurzame bedrijfsmodellen te creëren, processen te optimaliseren en waarde te halen uit afvalstromen.

Ook streven we ernaar om als werkgever interessante projecten en opdrachten aan te bieden die bijdragen aan duurzaamheid en circulariteit. We geloven dat het bieden van uitdagende projecten onze medewerkers inspireert en motiveert om hun vaardigheden verder te ontwikkelen en bij te dragen aan positieve verandering.

Verder streven we naar een werkomgeving waarin diversiteit wordt gekoesterd en inclusie een prioriteit is. We geloven dat het omarmen van diversiteit op het gebied van geslacht, leeftijd, achtergrond en perspectieven een rijkere en creatievere werkomgeving creëert. We willen ervoor zorgen dat iedere medewerker zich gewaardeerd, gerespecteerd en gehoord voelt, ongeacht je achtergrond.

Carrière maken

hybride werken en carriere maken bij InnoMax

Vacature Adviseur Afvalbeheer

vacature adviseur bij InnoMax

Vacature Projectmanager Recycling

vacature recycling projecten
Logo innoMax